LEVERANS MED KVALITE SOM STANDARD

Samtliga nya, renoverade och begagnade produkter från Nordic Motor Center är av minst originalkvalitet eller motsvarande kvalitet. Våra produkter kvalitetskontrolleras noggrant av våra motorexperter för att du som kund ska veta att du alltid får en produkt av högsta kvalitet levererad till dig.

 

KVALITETSSÄKRADE PRODUKTER SOM ÄR FÖRBÄTTRADE PÅ KÄNSLIGA PUNKTER

Undersökningar visar att vissa motor och växellådstyper är svagare och känsligare än vissa andra motor och växellådstyper på marknaden. Dessa svaga motorer och växellådor havererar mer frekvent på grund av sina svaga delar eller svaga konstruktion än andra motorer och växellådor.

Därför är viktigt att ta reda på om motorn eller växellådan i fråga du ska byta ut är en svag och känslig typ. Är det en svag och känslig motor eller växellådstyp du har så bör motorn eller växellådan du monterar vara förbättrad och uppdaterad annars kommer den med stor sannolikhet att haverera igen inom kort framtid.

För att förebygga framtida haverier på svaga motorer och växellådstyper förbättrar och anpassar Nordic Motor Centers experter motorer och växellådor på känsliga punkter där det är möjligt, detta ger en mycket hög pålitlighet, vilket gör att bilen kan köras tryggt i många år framöver.

KONTAKTA OSS FÖR DIN OFFERT IDAG

KLICKA HÄR

Följ vårt nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter och få tips och inspiration om allt som rör din motor.