BETALNINGSINFORMATION

BETALNINGSINFORMATION

Betalningsvillkor för privatpersoner

Allmänt

På nordicmotorcenter.se kan du betala med dessa betalsätt:

  • Faktura*
  • Postförskott*
  • Delbetalning*
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning via bank

*Gäller enbart kunder med svenskt personnummer och folkbokföringsadress i Sverige.

Vid beställning gäller de priser som står på Sajten. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter, som anges i kassan.

Nordic Motor Center har rätt att ta betalt av dig som kund redan i samband med beställningen, om inte fakturabetalning eller annat liknande betalsätt valts av dig och godkänts av Nordic Motor Center.

Faktura

När du betalar via faktura administreras detta av Billmate AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00. Tillgång till dina fakturor via Billmate online.Detta innebär att du handlar tryggt och enkelt. Du slipper uppge dina kortuppgifter, och betalar först efter det att du mottagit dina varor. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den han utsäger sig för att vara. Vid betalning mot faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr på alla fakturabeställningar. Betalningsvillkor 14 dagar. Fullständiga villkor för faktura finns att läsa här

Nordic Motor Center förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt, alternativt ändra betalsätt om det som du som kund valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet. Observera att eventuella begränsningar för betalningsalternativ anges på Sajten. Erbjudanden på Sajten gäller under en begränsad tid och så länge lagret räcker.

Kortbetalning

Väljer du att betala mot bankkort/betalkort/kreditkort så tillkommer det ingen extra betalavgift.Vi accepterar betalningar med Visa och MasterCard.

För kortbetalning använder vi oss av betalleverantörenBillmate AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00. Betalväxeln är certifierad för PCI DSS Level 1 och lösningen är även licensierad för 3D-Secure (MasterCard SecureCod och Verified by Visa). När du ska betala blir du förflyttad till en krypterad sida där betalningen sker. Ingen behandling av kortnummer sker hos butiken.

Hur ett kortköp går till:

  • - När du valt ut de produkter du vill handla och klickat dig vidare till kassan fyller du först i dina personuppgifter/loggar in.
  • - Därefter väljer du kortbetalning som betalsätt och klickar "Slutför köp"
  • - Sidan laddas om och du skickas vidare till en säker sida där du får ytterligare fält att fylla i.
  • - Var noga med att alla dina kortuppgifter stämmer innan du klickar dig vidare för att genomföra köpet.
  • - Pengarna dras på ditt kort (vilket innebär att du inte kommer åt pengarna men de har ännu inte dragits).

Betalväxeln som all kortbetalning går igenom uppfyller kraven för PCI-DSS.

Direktbetalning via bank

Väljer du direktbetalning via din online bank när du beställer hos oss tar vi inte ut någon extra betalavgift. Till skillnad mot en kortbetalning så dras pengarna direkt vid beställningstillfället.

Betalningen behandlas av vår betalningspartner Billmate AB, organisationsnummer 556918-4129, telefonnummer 040-30 35 00. Betalväxeln uppfyller kraven för PCI-DSS.

Rabatter

Procentrabatter, som exempelvis verkstadsrabatt, gäller inte på rea-artiklar. Våra kampanjer går inte att kombinera med varandra och du kan inte använda två olika rabattkoder på en och samma beställning.

Om du har rabattkod så använder du det i kassan. Fyll i rabattkoden när du kommer till kassan, så dras summan automatiskt från slutsumman på din beställning. Om koden täcker hela beloppet på ordern, blir detta ditt betalsätt. Täcker det en mindre del får du välja ett av våra andra betalsätt för resterande summa på ordern.

Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Socket Layer) som är ett säkerhetsprotokoll för säker överföring av data via internet (eller andra nätverk).

SSL-protokollet skapar en krypterad kanal mellan avsändare och mottagare. Krypteringen försäkrar att ingen kan manipulera med data (MessageIntegrity).

SSL-protokollet använder digitala certifikat för att kontrollera sändare och/eller mottagare av dataöverföringen (Server Authentication)

Har du några frågor gällande dessa villkor är du självklart välkommen att höra av dig till oss på kundservice.

Kvitto och garantibevis

Din orderbekräftelse, som du får av oss via mejl efter köp fungerar både som kvitto och garantibevis.

Om du har frågor om något av våra betalsätt är du välkommen att kontakta kundservice.

KONTAKTA OSS FÖR DIN OFFERT IDAG

KLICKA HÄR

Följ vårt nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter och få tips och inspiration om allt som rör din motor.