Ny turbo 767878-5001S 7678785001S - 55208456 - 55217621 - 71793883 Zoom Images

Turbo - Ny

Pris produkt
13 375 SEK Inkl. moms
FraktFärdigställs i kassan.
Stomavgift 2 500 SEK Inkl. moms tillkommer utöver produktens pris. Återbetalas vid retur av stommen.Läs mer
Frakt Sverige 625  SEK Inkl. moms. Returfrakt stomme ingår i fraktpriset. Övriga länder klicka här
NMC Art. nr: 100872-5565716-04-21
Beskrivning

Ny turbo. Exklusive packningssats.

Leveranstid 7-10 Dagar

Garantin omfattar produktion och materialfel. Ersättning för arbetskostnad ingår i garantin enligt Nordic Motor Centers köpvillkor vid en godkänd reklamation.

* Obligatoriska fält

Pris produkt
13 375 SEK Inkl. moms
Stomavgift 2 500 SEK
Frakt
Returfrakt stomme ingår i fraktpriset
625  SEK
Summa exkl moms 500  SEK
Moms 232  SEK
Totalt 732  SEK
732

Ny turbo till din bil som består av enbart nya delar - den är fabriksny. Våra nya turboaggregat är körda i testbänk för att fastställa och garantera turbons funktion.

Du kan känna dig trygg med en ny turbo från Nordic Motor Center. Som en stor trygghet för både bilverkstad och bilägare omfattas våra nya turboaggregat av garanti, detta ger många trygga mil med en ny turbo ifrån oss. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bil.

  • FIAT 71793883
  • FIAT 55217621
  • ALFA ROMEO: 55208456
  • GTB2056V
  • 767878-0001

Fraktkostnad 

Nordic Motor Center skickar levererar produkter över hela världen. Fraktkostnad tillkommer utöver produktens pris. Aktuell fraktkostnad för produkten visas i kassan beroende på till vilket land produkten ska levereras till. Om en stomavgift är uttagen på en produkt så ingår alltid returfrakten av den gamla stommen tillbaka till Nordic Motor Center i fraktkostnaden.

 

Vilka leveranssätt kan jag välja? 

Nordic Motor Center skickar gods med transportören Schenker. Schenker kör ut godset till dig, till den leveransadress som du uppger vid din beställning.

 

Kan jag avhämta min beställning hos er? 

Du har som kund alltid möjlighet att hämta ut din beställning hos oss helt kostnadsfritt. Välj avhämtning i kassan så debiteras du ingen fraktkostnad. När din beställning är redo att hämtas meddelas du via mail att produkten finns klar att hämta ut. För att hämta ut din beställning, ta med ditt ordernummer och giltig ID-handling.

Vad är stomavgift?

Nordic Motor Center säljer utbytesenheter, vilket innebär att vid köp av en produkt från vårt sortiment tar vi din gamla produkt (stomme) i retur. Som en garanti för att få tillbaka den gamla stommen tar Nordic Motor Center ut en stomavgift utöver produktens pris. När Nordic Motor Center erhållit den gamla stommen i retur krediteras och återbetalas hela stomavgiften med undantag av följande:

 

1. Vid utvändiga synliga skador på stommen återbetalas enbart halva stomavgiften.

2. Vid underlåtenhet att returnera transportram eller emballaget som produkten erhölls i återbetalas enbart halva stomavgiften.

3. Vid retur av stomme som inte motsvarar den levererade produkten återbetalas enbart halva stomavgiften.

4. Om utrustningen på den returnerade stommen inte motsvarar utrustningen på den erhållna produkten återbetalas enbart halva stomavgiften.

5. Vid underlåtenhet att tappa av kylvätska/motorolja på produkten som leder till läckage under transporten och rengöring av transportfordonet så återbetalas enbart halva stomavgiften.

6. Stommen ska returneras till Nordic Motor Center inom 30 dagar från fakturadatum. I annat fall anses hela stomavgiften förbrukad.  

 

Hur returnerar jag stommen?

 

Retur av stomme inom Sverige:

Returfrakten av den gamla stommen ingår i debiterat fraktpris. Alla returfrakter inom Sverige ska ske med Schenker och med de bifogade fraktdokumenten på produkten från Nordic Motor Center. Returfrakt bokas hos Schenker på telefon 031-703 80 00. Fäst adresslappen på godset. Avsändarens exemplar ska chauffören skriva på. Avsändarens exemplar behåller ni sen som underlag för att styrka att godset har blivit hämtat. Returfrakter utförda på annat vis ersätts inte.

 

Retur av stomme från övriga länder:

Returfrakten av den gamla stommen ingår i debiterat fraktpris. Alla utrikes returfrakter ska alltid bokas av Nordic Motor Center. För att boka returfrakt från utlandet vänligen kontakta vår transportavdelning på e-mail transport@nordicmotorcenter.se så bokar Nordic Motor Centers transportavdelning returfrakten åt er. Märk ert e-mail med bokning returfrakt av stomme och ordernummer för ert köp. Ni finner ordernumret på er orderbekräftelse och er faktura. Returfrakter utförda på annat vis ersätts inte.