Vår blogg. Våra tankar

4 artiklar

Så slipper du slösa din värdefulla tid i trafiken

Vi letar alla efter sätt att lägga mindre tid på vardagens alla måsten – och få en extra stund eller två över till att slappna av med vännerna, med familjen eller ensam på soffan. Förutseende förare kan tillbringa betydligt mindre tid i trafiken på väg till eller från jobbet. I det här inlägget går vi igenom en rad tips för hur du kan underlätta ditt pendlande och undvika att fastna i trafiken.

Läs mer
Skapad i Nyheter By Marcus Haug

5 steg till att bli en påläst fordonsägare

Vi har hunnit en bit in på 2017 och många fordonsägare funderar som bäst på hur de kan hålla kostnaderna för sina fordon nere under året. Bland det viktigaste för att lyckas med det är att lära sig så mycket som möjligt om hur ditt fordon fungerar och vilket underhåll som behövs. Därför har vi i det här blogginlägget listat fem steg du kan ta för att bli en mer kunnig fordonsägare.

Läs mer
Skapad i Nyheter By Marcus Haug

3 värdefulla verktyg för hemmareparatören

I takt med att intresset för hemmareparationer ökat i Sverige har kvalitetsverktyg seglat allt högre upp på önskelistorna. Om ditt mål är att faktiskt spara pengar på att själv genomföra enklare reparationer gäller det att lista ut vilka verktyg som är väsentliga och som du oftast kommer att ha användning av i arbetet. I det här inlägget vill vi lyfta fram tre verktyg som bör finnas i verktygslådan för att du ska lyckas med hemmareparationerna.

Läs mer
Skapad i Nyheter By Marcus Haug

3 experttips - så kan du förebygga motorproblem 

Motorproblem kan innebära dyra räkningar för svenska fordonsägare. Av den anledningen är det många som nu proaktivt försöker att få en bättre överblick över hur deras motorer fungerar. Genom att noga analysera motorn och dess komponenter kan du som ägare förhindra bestående skador redan vid första tecknet på problem. Men det är viktigt att veta i vilken ände du bör börja – det handlar om ett komplicerat område inom fordonsanalys. Här fokuserar vi på tre avancerade strategier för att diagnostisera motorproblem.

Läs mer
Skapad i Nyheter By Marcus Haug

4 artiklar

Följ vårt nyhetsbrev

Fyll i dina uppgifter och få tips och inspiration om allt som rör din motor.